Európa-liga sorsolás

Európa Liga sorsolás kedvező ellenfelekkel. Szerdán az Európa Liga-specialistának számító Sevilla szintén két győzelemmel lépett tovább a Lazio kárára.


El Sorsolas A Barca Mu Parharc Gyoztese Is Varhat A Fradira A Nyolcaddontoben Itt Az Osszes Parositas Csakfoci Hu

Ám így is lesz bőven.

. Hétfőn 13 órakor az Európai Labdarúgó-szövetség UEFA székhelyén Nyonban megkezdődik az Európa-liga rájátszásának sorsolása. Május 31-i budapesti döntőig. Az európai szövetség nyoni központjában hétfőn megtartott.

Európa Liga play-off sorsolás. A Ferencváros a negyedik kalapból várja hogy ki legyen az ellenfele az Európa Liga csoportkörében. Európa Liga 202122 Negyeddöntő sorsolás a Barcelonával és a Leipziggel.

A labdarúgó Európa-liga 20222023-as kiírásának programja és eredményei a selejtezőtől a 2023. A kalapok az Uefa. A 20222023-as Európa-liga csoportkörének mérkőzéseit 2022.

Gera Zoltán alaposan bele is húzott. 20210827 Péntek 1200-kor kezdődik a sorsolás. Kisorsolták az Európa-liga nyolcaddöntőit ahol a magyar bajnok Ferencváros mivel csoportelsőként végzett az ősszel csak februárban tudja meg hogy.

Magyar szempontból a nemzetközi kupák legfontosabb eredménye hogy a Ferencváros óriási bravúrt végrehajtva a H csoportot megnyerve jutott be az Európa-liga. 22 hours agoA Bajnokok Ligája-sorsolás után az Európa Liga-húzáson is túl vagyunk a nyolc párosításból pedig messze kiemelkedik a Barcelona és a Manchester United ütközete. 1 day agoA Ferencváros és további hét Európa-liga-csoportgyőztes már biztosan a nyolcaddöntő résztvevője azt a kört március első felében játsszák az is ismert hogy a Fradi.

UEFA Európa Konferencia Liga sorsolás A rájátszás sorsolása. Európa liga sorsolás 2014 edition. 1 day agoAz Európai Labdarúgó-szövetség hétfőn a svájci Nyonban kisorsolta az Európa-liga rájátszásának párosítását.

Legyen Ön az első. 1 day agoLegyen Ön az első. Miután a Ferencváros megnyerte csoportját az Európa-ligában a hétfői nyoni sorsolást még páholyból figyelheti.

A csoportkörben 32 csapat vett részt. 1 day agoA Fradi még nem kap ellenfelet. 1 day agoItt a csoportmásodikak és a BL-harmadikak kerültek össze egymással hogy eldöntsék melyikük csatlakozhat a nyolc csoportelsőhöz.

A győztes a Bajnokok. A Ferencváros a negyedik kalapból várja hogy ki legyen az ellenfele az Európa Liga csoportkörében. 1 day agoOrigo 20221107.

Az európai szövetség nyoni központjában hétfőn megtartott.


7k20 Aa5zty0wm


390iwq4vzlq2jm


Europa Liga Sorsolas Barcelona Galatasaray Meccs Lesz A Nyolcaddontoben Eurobarca Hu


Tgmqscteuapvtm


E Bt551tobtb1m


Europa Liga Elkerulte A Nagyokat A Fradi De Igy Is Eros A Csoport Az Online Ferfimagazin


Ehf Europa Liga Kedden Sorsolas Dvsc Kezilabda


4lpoi70rzp7qrm


Pohmgji 326g2m


Opnycbz8swcgem


E Bt551tobtb1m


Europai Konferencia Liga A Vidi Lehetseges Ellenfelei Nb1 Hu


Europa Liga Sorsolas Az Eintracht Frankfurt Lesz A Barcelona Ellenfele A Negyeddontoben Eurobarca Hu


Index Futball Futball Lutri Hogy Ki Lesz Europa Kiralya A Jarvany Utan


Europa Liga A Barcelona Es A Man United Kozul Az Egyik Kiesik Mire A Ferencvarossal Talalkozhatna Infostart Hu


Europa Liga Sorsolas 24 Hu


Lokomotivblog Europa Liga Sorsolas Kovesd Eloben


Europa Liga A Csoportkor Sorsolasa Eloben Az Nso N Nso


Europa Liga 2021 2022 Program Eredmenyek Kulcsdatumok Nso

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel